Omgevingsdienst Noord-Holland Noord zoekt een: Handhaver groene wetgeving onderdeel soorten en schadebeheer

Verantwoordelijkheid én flexibiliteit, veel op pad, je eigen werk indelen, een geweldig team om je heen en iedere dag weer even uitdagend en afwisselend!
Zin in zo’n baan? Dat komt goed uit want de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord zoekt een:
Handhaver groene wetgeving onderdeel soorten en schadebeheer
voor 32 tot 36 uur per week

Dit doe je
Je voert inspecties en controles uit op de Wet natuurbescherming en je voert tevens beleidsondersteunende werkzaamheden uit. Als handhaver Wet natuurbescherming zorg je voor het toezicht en de handhaving van deze wet op het onderdeel ‘soorten en schadebeheer’ in de hele provincie Noord-Holland. Je onderzoekt klachten en meldingen. Daarnaast treed je binnen je bevoegdheden op tegen ongewenste situaties. Bij overtredingen ben je in staat bestuursrechtelijke en/of strafrechtelijke maatregelen toe te passen. Ook advisering en beoordeling van vergunningen en ontheffingen behoren tot de werkzaamheden. Je bent bovendien een prettige gesprekspartner en een professionele vraagbaak.

Dit zijn wij
Bij de OD NHN werken circa 200 vaste bevlogen en ervaren collega’s aan de opstelling van adviezen en de uitvoering van milieutaken van zeventien gemeenten in Noord-Holland Noord. Daarnaast is de provincie Noord-Holland onze opdrachtgever. We houden ons bezig met bodemkwaliteit, klimaat, natuur, milieu, duurzaamheid, energietransitie, lucht, afval, asbest, externe veiligheid, zwemwater, wegen en vaarwegen.Voor meer informatie: https://www.werkenbijodnhn.nl/portal-werkenbij/vacatures