Vernieuwde website on-line

De web-site van de Vereniging Politie Dieren- en Milieubescherming is vernieuwd. De mogelijkheden van de oude site waren onvoldoende om u optimaal te kunnen informeren. Wij hopen met deze vernieuwde site weer even vooruit te kunnen. De site is opnieuw ontworpen door HALM ICT-diensten. De aanpassingen zijn in ieder geval ook zodanig dat wij meer kunnen doen met filmmateriaal, forumgebruik en twitter.

 

De site wordt dagelijks onderhouden door een webredactie,  de technisch ondersteuning blijft in handen van HALM ICT diensten.

Vanaf dit moment zijn we druk bezig om de site te vullen en ook het ouder materiaal over te zetten. Wij hopen medio deze week het laatste nummer van Dier en Milieu (nummer 6) op de site te hebben staan en ook, in het, archief alle nummers van 2010. De rest zal daarna spoedig volgen.

Het forum staat wel open en vanaf vandaag (2 januari)  zullen ook steeds relevante nieuwsitems worden bijgeplaatst. Tot slot kunt u ook al een aantal vragen die aan de werkgroep regelgeving zijn gesteld terugvinden op de site.

PDM -  betrokken en behulpzaam.