De verkiezingen Handhaving en Toezicht zijn begonnen. Doe jij mee?

De verkiezingen Handhaving en Toezicht gaan weer van start. Dit jaar zijn we op zoek naar innovatieve projecten op het gebied van handhaving en toezicht die bijdragen aan een gezonde, veilige en rechtvaardige leefomgeving.

Werk jij zelf aan een project of ken je een project dat voldoet aan de voorwaarden? Laat het ons weten en maak kans op de ‘Innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2012’. Op onze website verkiezingenhandhavingentoezicht.nl is alle informatie terug te vinden. Het inzenden van projecten is mogelijk tot en met 30 juni.

In september maakt de jury vijf nominaties bekend van projecten die de eindstrijd aangaan. Vanaf dat moment kan ook het publiek (collega’s, vrienden en familie) een stem uitbrengen. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 13 november 2012 tijdens het congres dat de interdepartementale onderzoeksprogramma’s Handhaving en Gedrag en Effecten van Toezicht organiseren. De vakjury maakt dan de winnaar bekend van de juryprijs én de publieksprijs.

De verkiezingen zijn een initiatief en een samenwerkingsverband van vijf verschillende organisaties, te weten het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, Vereniging Stadswerk, Samenwerkende Rijksinspecties, Landelijk Overleg Milieuhandhaving en VIDE. De beoordeling van alle projecten ligt in handen van de vakjury.

Alle activiteiten rondom de verkiezingen zijn ook te volgen op Facebook en Twitter. Volg of ‘like’ verkiezingenhandhavingentoezicht en je blijft automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkiezingen.

Bron: Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid,Vereniging Stadswerk, Samenwerkende Rijksinspecties, Landelijk Overleg Milieuhandhaving en VIDE.