Opvang gezocht voor in beslag genomen gezelschapsdieren

06-08-2012 - Dienst Regelingen is op zoek naar nieuwe opvangadressen voor in beslag genomen gezelschapsdieren. Het gaat om opvang en verzorging van honden, katten, konijnen, knaagdieren en/of marterachtigen.U kunt zich hiervoor aanmelden via een aanbestedingsprocedure.
De aanbesteding staat vanaf 7 augustus 2012 op www.tenderned.nl. Hier leest u ook hoe u zich precies aanmeldt en welke regels er gelden om in aanmerking te komen. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 september 2012, 14.00 uur.
Opvang nodig
Helaas is het soms nodig dat gezelschapsdieren in beslag worden genomen. Bijvoorbeeld bij verwaarlozing, mishandeling of andere overtredingen. Dienst Regelingen zorgt voor de opvang van deze in beslag genomen dieren. Wij zijn daarom op zoek naar mensen die deze dieren (tijdelijk) kunnen opvangen en verzorgen. De opvangadressen moeten kunnen omgaan met het feit dat de dieren vaak verzwakt zijn en dus bijzondere zorg nodig hebben. Voor het opvangen en verzorgen van de dieren zijn eisen opgesteld waar u aan moet voldoen.
Nieuwe overeenkomsten
De huidige overeenkomsten voor de opvang en verzorging van gezelschapsdieren eindigen op 31 december 2012. Per 1 januari 2013 willen wij nieuwe overeenkomsten hebben afgesloten. Wij moeten deze opdracht voor de opvang en verzorging van gezelschapsdieren aanbesteden zodat alle belangstellenden de kans hebben om een overeenkomst met ons te sluiten. De huidige overeenkomsten zijn ook door aanbesteding tot stand gekomen.
Aanmelden voor de aanbesteding
Aanmelden kan vanaf 7 augustus 2012 tot 18 september 2012, 14.00 uur. Hoe u zich precies aanmeldt en welke regels er gelden om in aanmerking te komen leest u vanaf dan ook op www.tenderned.nl. Ga naar Aankondigingen en vult in het zoekmenu de zoekterm ‘opvang gezelschapsdieren’ in. De informatie staat in het zogenaamde bestek. Het bestek is het officiële document met alle regels rondom de aanbesteding.
Bron: EL&I